Tak lehce

Tak lehce

Anotace: ...

tvé dlaně
tak daleko
přes jeden stůl

tvá tvář
spadla do sněhu
minulosti

ve tvých očích
prodaná naděje
snad ještě kousek je
mých

tvá ústa jak podkovy zvoní
ozvěny minulých dní
v dálce se sbírá
proměna

takový den s horkým sluncem
vůně na tvém zápěstí
kroky vedle mne
pro štěstí

z těchto mraků nezaprší
obláčky bez váhy
subtilní postavy
muší

byl jsi
éterem odpoledních chvil
nic jsi
neslíbil

jen tak
prošel čas
s vycházkovou holí
nabídnul z krás
už nic nezabolí
...
Autor Verena, 23.06.2008
Přečteno 233x
Tipy 14
Poslední tipující: janewe, vodnař, Severka, enigman, Raduzk, Štěpina G, Šerák, a_tao
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvlastni pocitovka :)

24.06.2008 21:24:00 | janewe

nejčerstvější zážitky.... :-)

23.06.2008 23:40:00 | Verena

staré zasunuté vzpomínky na budoucnost.

23.06.2008 23:32:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí