Ztracenej

Ztracenej

Anotace: fF

Ďábel sám, pozval Tě tam
kde svý srdce v sázku dám
Jen ztemnělý hradby ví
kam padá nebe medový

Sám, sám, sám
Dávnou touhou sraženej
Řvát, řvát, řvát
s Tebou chci bejt blaženej

Nejseš anděl, dáváš se všem
Chtěl jsem samet, ne pustou zem
Tělo Tvý bezbožný, na hranici dám
S palčivou touhou zůstávám sám

Rok je jak století
Jsi moje prokletí
Z hříchu jsi lůzou
Přesto mou Múzou
Autor Rolnička, 25.06.2008
Přečteno 245x
Tipy 8
Poslední tipující: Špáďa, malá čarodejnice wiggová netopýrková, Lota, WhiteSkull, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jako text k hudbě si to dovedu představit velice živě...
A je to opravdu dobrý.

07.07.2008 08:26:00 | Špáďa

...líbíš se mi...

01.07.2008 10:43:00 | Lota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí