Slečna"SMUTEK"

Slečna"SMUTEK"

Anotace: SLEčna Smutek:-(¦¦¦

Sbírka: Když láska vás stáhne až na úplné dno ..

Slečna "SMUTEK"

Kdo jí dal smutek do tváře?
Kdo ji rozesmát dokáže?
Sama lásku v sobě dusí
a jen tiše něco tuší.
Proč je tolik smutná?
Když je jí láska putna?
Chodí dnem i nocí...
bez pomoci...
Utíká do prázdna,
dotýká se dna...pekla...
Už začíná tušit,
že úsměv by měla zrušit.
Že jí stejně nikdo nezlepší,
že tohle bude nejlepší.
Ten smutek ve tváři,
se jí daří...
Vkoutě brečí:-(
svíjí se v křečích:-(
..pomalu umírá...
Kde je ta příčina?
Kdo jí pomůže?
Životem chodila,
jak duše bez těla...
...prostě umírá...
Autor , 25.06.2008
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí