Půlnoční modlitba

Půlnoční modlitba

Anotace: - Zvláštní souvislosti -

Sbírka: Zvláštní souvislosti

°°

předpůlnoční chvíle na modlitbu

MŮJ BOŽE!

děkuji za dnešní den
za trpělivost proti mému rozmaru
. . . někdy se dobré radě protivit . . .
děkuji za Lásku
již uchováváš a v mém nitru střežíš
děkuji za osmdesát bilionů jezer
ze kterých jsi mne stvořil
děkuji za všechno i za všechny
které jsi přivedl mi návštěvu
(tolik jsi mne obohatil)
děkuji za Tvoji snahu projevit se
co pak kladeš do mých řádků
děkuji Ti za své srdce
děkuji Ti za svou ŽENU
děkuji Ti za své DĚTI
děkuji Ti za štěstí i za radost pro všechny
. . . kdož strádají nedostatkem citu . . .
děkuji za stařenky i za všechny malé děti
děkuji i za oblohu . . . moře . . . i samu Zemi
děkuji za Slunce i za Měsíc . . .

MŮJ MILÝ BOŽE!
prosím přijmi tento malicherný hold za všechny
kdož zapomněli sami sebou zůstat
. . . a ve shodě s ostatními v Lásce žít . .
Děkuji i za všechny
co zapomněli poděkovat . .

a odpusť prosím dovětek poslední . . .

. . . DĚKUJI . . .
i Vám všem
co jsme spolu dnes
utvářeli ten náš neumělý svět
a jestli jsem někomu nebyl příliš po chuti
prosím Tě odpusť mi . . .

MILÝ BOŽE!
Posvěť prosím znovu naše lidské vztahy
a dej ať zase budou nejsvětější z posvátných
a zažeň prosím všechna naše zla a utrpení
. . . a běž už také spát . . .
ať nejsi zítra unavený!
Děkuji Ti a přeji nám všem klidné spaní . . .
Dobrou noc . . .

°°
Autor rolon, 26.06.2008
Přečteno 329x
Tipy 15
Poslední tipující: ona, Myrja, Lota, Marfuša, Tacca, vapiti, WhiteSkull, spare
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je Bůh cesta???...světlo bez něhož je tma???...setře slzy z každé tváře???...věřím!!!...a děkuji...

26.06.2008 14:16:00 | Lota

Amen.

26.06.2008 11:07:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí