Dobří holubi se vraceji...?

Dobří holubi se vraceji...?

Anotace: ...není to beznaděj u těch kolejí,vždyť dobří holubi se vracejí...navázání na komentář mé básně Prosím, odpusť...

Prý dobří holubi mají své místo,
kam vracejí se rádi pít.
Kde otěže shodí, svá křídla složí
a bezstarostně můžou snít.

A co když časy se změní,
nic není jak bylo
a místo dne přijde noc?
To místo už není,
nic tu nezbylo
a vrátit nic nejde, i když chci moc.

Všude je tma, já sebe se ptám,
proč jsem jak tělo bez duše.
Utichlo všechno a zbývá tu jen
světlo z Venuše.

Venuše je žena, má láska tajná,
nesplněný sen.
Moje nekonečná touha,
jen, jen, jen :(

Je tak blízko, zdálo by se
jen natáhnout ruku trochu výš.
Jsem asi blázen, pokud si myslím,
že budu své Venuši někdy blíž.

Vždyť zůstane na nebi,
kde bude zářit
a stále mi motat hlavu mou.
A já zde na Zemi můžu se snažit
a přec dál bloudit budu tmou.

25+26/06/08
Autor miroslaF, 26.06.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiparo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na konci tmy je vždycky světlo...,nebo aspoň ten kdo Ti ho pomůže rozsvítit

26.06.2008 21:37:00 | MášaM

Hezky se mi četla, příjemná...

26.06.2008 14:42:00 | Ewineccka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí