Bizarní

Bizarní

Anotace: Nevím, myšlenka-nápad

Ústa
dokořán
otevřená
němá
***
jazyk
kmitavě
bez zvuku
běhá
***
Bere zatáčku
hrne se
k mandlím
***
kroutí
svým
nervovým
svalstvem
zvadlým
***
Zuby skřípou
melodii vrzavou
***
srdce hlásící
hodinku života
před zástavou
***
ulomené nosy
a staleté vrásnění
***
to jsou bisty slavných
a vandalské řádění
***
mrtvá moře
živé úkazy
***
na to nejsou
hmatetelné důkazy
***
osamělá hospůdka
u skalnatého pobřeží
***
to je ráj
kam muži
si pro pivo poběží
***
vysvětli mi
kolik je míst
a kolik je
lidí,
kolik staletí
má naše
globální pozbytí
***
odpovím ti
na to stručně:
***
ZEPTEJ SE NA TO...
píp-píp-píp
***
samé nuly
000000000
***
volají mě
musím to vzít:

"Haló?"
dlouhá pauza
náhle se ozve Hlas:

HEJBNI KŘÍDLAMA,
V NEBI DOŠLO...
ÉÉÉ...VLASTNĚ POŠLO
PROSTĚ...HEJ...BUĎTE ZTICHA
(ze sluchátka se ozve brebentění a pištění)

"Co se děje svatý Petře?"

Letím od pozemšťana
spojení se přerušilo
blbý baterky

Svatý Petr mezitím
odhání od duše mrtvého
velkého psa
skupinku
rozdováděných nezbedných
andělíčků
ti se smějí
vysokými hlásky
tenory
***
a já jako Ochraňovatel duší
mám zase plno práce
***
a dost řečí
tečka
Autor Tomáš Přidal, 27.06.2008
Přečteno 224x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, waterlily, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

dobrej nápad... :-)

29.06.2008 06:49:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí