Chladivá...

Chladivá...

Anotace: během noci....

stavil jsem se na Planetě Sněhuláků
černý pán… bez ženy
v Zemi Mražený
chlapíka s takovým nosem ještě neviděli
tak jsme si tuplákem zmrzliny připili…

jak to v těchto zemích bývá
dali mi darem na noc Sněžnou paní
užili jsme si smíchu a hraní
všeho dosytosti
schladil jsem si jazyk slovy
dokonce i celé tělo
až do morku kostí…

na oplátku
abych nebyl nezdvořilý
upletl jsem jí
ze sněhového vlákna svetr bílý
a navrch?
z ledu vytesal jsem kabelku

Avšak ouha!
já trouba
- ona do rána
roztála...
Autor enigman, 28.06.2008
Přečteno 244x
Tipy 14
Poslední tipující: pejrak, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Bíša, monterka, hanele m., waterlily, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sněžná paní v srdci tvém - i kus ledu zahřeje...

28.06.2008 10:43:00 | monterka

dyž srdce nezazebou
dá se roztát něhou
vůbec nejsi trouba
přestaň nad tím hloubat

:o)

tahle se mi líbí moc - je vtipná, milá a kupodivu zahřála :o)

28.06.2008 08:48:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí