Sny

Sny

Anotace: ..

Sám s knihou vin a nářků,
cestovatel na poušti,
neví co že život nabídne dál,
a tak upadá do nevědomosti.

Snad jen on,
jemuž nedostatek síly,
dovolil změnit sen v realitu,
a realitu zas v sen,
změní nás.

Být jeho snem,
jako pírkem spadlým z nebe,
nevidomým chlapcem v dešti,
mrtvou ženou v ráji.

Sad, velký prorostlý zlem,
prorostl až sem,
k nám,
k vám ..
Všude.
Autor Mordox, 29.06.2008
Přečteno 283x
Tipy 5
Poslední tipující: Čarokrásná dívka od vedle, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, igniss
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

JJ, zajímavá básenka, ale poutavá a docela myšlenková.

12.07.2008 20:20:00 | NikitaNikaT.

..líbí se mi tvé básně-jsou zajímavé(to už jsem ti napsala
ale znovu opakuji).. :-))

29.06.2008 07:16:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí