Můj hořkosladký živote

Můj hořkosladký živote

Anotace: ...

Sbírka: Kniha života

Můj hořkosladký živote
hořící světlem a tmou,
já mám tě tolik rád,
ty časy dávno zaváté
zas k oprášení zvou,
zas je čas vzpomínat.

Vzpomínám na všecky plamínky
na štěstí,které mi vzkvetlo,
vzpomínám na všecky kamínky,
mí přátelé byly mé světlo.

Já každou chvíli vychutnám,
poválím na jazyku,
já tak rád stále vzpomínám
na příchuť okamžiků.

Děkuji za všecko co mám,
za lidi kolem sebe,
to pro ně jsem a od nich mám
v svém srdci kousek nebe.

Poznal jsem kamení
a poznal jsem mech,
až budu již znavený
pak na mých rtech
vykvete věčné děkuji ti
za lásku,přátelství,za objetí,
za všecko cos mi dal
a co jsem daroval.
Autor Akrij8, 29.06.2008
Přečteno 376x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí