Navždy

Navždy

Anotace: ...svět v mých představách... není zas až tak černý :))

Představ si svět
Ten kousek chladné země
Tu kouli prachu a vody
Zmatek špíny s trochou něhy
Co vybledla a zrezivěla

Představ si celý svět
Svět, kde se může stát opravdu všechno
V jeden jediný den
Aniž bys o to žádal
Kohokoliv

Až představíš si svět
Jak stojí v jedné vteřině
Na místě v okamihu
V který si jen tiše doufal
…pochopíš…

Že ve světě zrezivělé něhy
Kdy jiní již ztratili úplně všechno
Ty máš pořád ještě šanci potkat to své štěstí
Byť i na jediný den
Na jedinou noc

Tak představ si svět

Navždy

.
Autor lennerka, 30.06.2008
Přečteno 277x
Tipy 15
Poslední tipující: BARBYE, WAYWARD, TereZinka, Jar.n, Bíša, igniss, její alter ego, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...paráda

26.08.2008 20:44:00 | WAYWARD

já už tuhle iluzi ztratila a svět černý vidím už pěkných pár let..:(

20.07.2008 08:12:00 | P€ŤULK&

je to fakt k zamyšleni me se to libilo udelalo to dojem.

02.07.2008 00:44:00 | mexx

Rýmy o naději...

30.06.2008 20:13:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí