Svoboda

Svoboda

Anotace: Verše

Sbírka: Jak chutná život.

Milovat a nechat žít,
nepodléhat něčí vůli.
Nechat zpívat píseň, nechat názor jiného.

Vždyť myšlenka a verš;
nejsou jen vulgární slova,
jsou to slova křišťálových výrazů,
narozená orlí křídla.

Svoboda je hrdost,
hrdost před svou myšlenkou.
Svoboda je křišťál,
který tesá sám sebe.
Autor Hombre, 30.06.2008
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, SZN
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svoboda to je let ptáka
a otevřená mysl člověka
ale ten dopad

30.06.2008 13:36:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí