Prý to pomáhá

Prý to pomáhá

Anotace: Nevšímejte si toho... Prý to pomáhá ;)

Když se zeptají, proč se na papír vypisuji,
odpovím, prý to pomáhá.
Jestliže nechápou, nač to ale zveřejňuji,
odvětím, že to pomáhá.
Až se začnou divit mé nudné ironii,
hlesnu, že to pomáhá.

Nakonec se budou ptát, proč pláči
a já vykřiknu, protože nic nepomáhá.

Ale naděje přeci umírá poslední ;-)
Autor Wyrda, 01.07.2008
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí