Pár posledních chvil

Pár posledních chvil

Anotace: Nevím, jak bych to popsala. Snad jen, že je to zvláštní básnička. Ani sama nevím, co jsem to vyplodila.

Zničený život,
ztracená beznaděj.
Snů už není dost,
život už nemá děj.

Nemá už pádný důvod,
nemá cíl ani směr.
Je to jen vody proud,
a každý je v něm.

Hladina všechny nás pohltí,
skryje naše těla.
Naše hříchy se promlčí,
zůstanou slova.

V našem životě už nejsou ctnosti,
ztratili se ve víru.
V žáru malých drobností,
dostali se do problému.

Nic už nemá naději,
nic už nemá smysl.
Poslední hodiny nadešly,
tak očistěte svou mysl.

Poslední dechy života,
zvedání hrudi.
Mysl bloudivá,
našeptávání smrti.
Autor Cassée Moteur, 01.07.2008
Přečteno 211x
Tipy 2
Poslední tipující: Mareritt, JohnyD.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí