Skrz noční bodce

Skrz noční bodce

Anotace: Zničila ses brzo...

Skrz půlnoční bodce
s identitou skrytou
chodbou procházíš
-sníš-
Hra na nočního chodce
(s jizvou v kůži vrytou)
do snů prý zacházíš
-??Spíš??-

Tlumené výkřiky
do tmy řvoucí
skrz klíčovou dírku...
-ven-
--A rychle--
Injekční výstřiky
(Morfin v krvi se dmoucí)
-Ne holka, tohle není sen-
Tohle je
(bez východu)
betonová krychle.

A do hlavy zas návaly:
Proč
Kdy
Nač
Kdo
a
Jak
.............osudy, co se prostě stávaly...

A tak běž si zase lehnout,
x
skrz ty noční bodce
(Prohraješ tak další set)
Před minulostí,
ses měla sehnout
-teď však pozdě-
( Sem tě dostal jenom fet!)

A zase ty návaly:
Proč?
Kdo?
.
.
.
pchá
blázne!
Autor chroust17, 02.07.2008
Přečteno 252x
Tipy 15
Poslední tipující: Koskenkorva, zenge, ziriant, RustyHalloes, Churry, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, monterka, Sandra_T
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výborné!

02.07.2008 11:03:00 | monterka

zaujala obsahem i jak je napsaná

02.07.2008 10:19:00 | Sandra_T

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí