Chci Tě zpět

Chci Tě zpět

Anotace: Když bojujete rok o člověka, kterého milujete a on je jako "němá skála" tak se vaše snahy pomalu ztrácejí...ale nevzdáváte to!

Když měsíc upadá to temna mraků
a já slyším na kolejích vagony posledních vlaků.
V tu chvíli mé srdce padá do propasti samoty a touhy
a já ani nepočítám, jak den byl dlouhý.

Sedím na okraji domovní střechy a přemýšlím,
nad Tebou já se celý ty dny zamýšlím.
Zamýšlím se, jaké city k Tobě mám,
nejradši bych Ti celé své srdce chtěla dát.
Nemůžu a nesmím, káže mi to osud.
Ale jen s Tebou bych chtěla utéct odtud.
Nebudu Tě prosit, aby si mě miloval,
ale vše co mi můžeš dát, aby si mi daroval...
Autor Mrs.Grázl, 02.07.2008
Přečteno 452x
Tipy 7
Poslední tipující: hezule, Tomáš Marný, Sabian, Rbb, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadaná pisatelka.. Líbí se mi Tvůj styl.. Umíš psát útočně i romanticky.. Jen tak dál;)

08.11.2008 12:57:00 | vox animi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí