léto

léto

Anotace: je mi teplo a sedím v práci

takové teplo
jak kamení na těle
nesměle
koukám po okolí
tolika kůže na odiv
jde vesele

podivné soukolí
z tolika lidí
se jen tak nevídí
a voda šplouchá

na dece se zavřenýma očima
ten šum koupališť
již od děství
v těch teplech
v těch časech prázdnin...

a dnes jak kamení na těle?
Autor radexk, 03.07.2008
Přečteno 224x
Tipy 5
Poslední tipující: janewe, igniss, Květka Š., NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..více lidí s tebou cítí-práce musí být a pak si můžeme teprv užít..

03.07.2008 09:58:00 | igniss

Jj, a Slunko pálí, ni mráčka v dáli ...

03.07.2008 09:23:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí