Dvoudenní

Dvoudenní

Anotace: psáno v rozmezí 23:00 až 01:00 a nějaká ta minuta...prostě se uzavíraly známky a vůbe...stres...Ať žijou prázdniny!!!

.
Písmenka vpitá do očí
- upřímně mi opile skotačí

v hlavě jen hnízdo vos s pocitovými právy
na bodnutí do srdce bez ohlášení
- usínají na důsledek inteligenčního chloroformu

Pár minut v posteli,
Zážitky do alb určitě nedoplní…ikdyž…

Pár minut za stolem a už byla půlnoc
V čepkách pod peřinou nosy už spí
A já přežívám sama svoji smrt v kbelíku čaje,

Co voní po špatných známkách
A taky tak trochu uhlíkem, alkaloidem a plynatou bezmocí…

Počítám prsty a pak taky hvězdy – přes žaluzie
- moje neochvějné vězení dobrého rána

Vzduch se chvěje a já cítím matno…
Pod očima vzduch,
Myšlenky jako hejno much

Taky to cítíš, hlavo?
židle mi úsměv kolíbá…
A zítřek, teda dnešek leží v rukách

MRTVÝ
.
.
.
Autor Lizzzie, 03.07.2008
Přečteno 278x
Tipy 13
Poslední tipující: Petiiiiiiiiiiik, pavlis, stmivani.na.lepsi.casy, Severka, Bíša, prostějanek, NikitaNikaT., Kyle
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Užíj si volna...

03.07.2008 22:59:00 | Bíša

no to byla pěkná krize... sugestivní záležitost

03.07.2008 20:57:00 | lidus

ať žijou a ať se jim daří ;)

03.07.2008 20:32:00 | prostějanek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí