Běž už spát.

Běž už spát.

Anotace: Pro rodiče.

Tvá láska je snad bez hranic,
nic neodkládá, všanc se dává.
Místo zábavy u knihy či televize
žehlíš, pečeš, přerovnáváš,
přemýšlíš, čekáš a hodiny sleduješ,
někdy letí, jak zběsilé.

Každé bouchnutí dveří zvedá tě ze židle.
Neklidně popocházíš po bytě a zase čekání
pohodu večera vyhání.
Kdy přijde domů tvé dítě?
Stále se bojíš - o ni, o něho,
ať je jim deset, dvacet i třicet let.

Svíravý pocit u srdce,
dech se tají, když nebere ti telefon.
Kde a s kým je?
Cheš být s ní a chránit ji.
Před světem, před zlem, před zklamáním.
Před životem ji neochráníš.

Tvá láska je snad bez hranic.
Nečeká na odměnu.
I ty budeš tak milovat syna či dceru.
Chtěl bych stát vedle potají,
dodat ti sílu nepoddat se hněvu.
Autor Teop, 05.07.2008
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Severka, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové pocity ještě neznám, ale musí být jistě velmi neodbytné a naléhavé...Dítě - je zkrátka na celý život:-)

05.07.2008 09:30:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí