Pro přátele

Pro přátele

Anotace: toto sem napsala jako poděkování všem mojim kamarádům za to všechno z čeho mě vytáhli a v čem mi pomohli :-*

Těm, co mě drží v nouzi nad vodou,
těm, co mi v těžkých chvílích pomohou,
těm, kterým své tajemství svěřit smím,
přátelům, kteří jsou mi vším.
Těm pro radost chci teď napsat veršů pár,
chci každému z nich říct, že on je mého srdce král!
Zlatíčkům, kteří mě vždy rozesmějí,
lidíčkům, kteří mi rozumějí
nejláskovanějším člobrdům na Zemi.
Že jsou to andělé zdá se mi.
I když někdy to tak nevypadá,
Chci jim tímhle říct-mám vás všecky ráda!
Autor angelicek, 05.07.2008
Přečteno 473x
Tipy 4
Poslední tipující: KreestynaK, Oťas, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pěkná od srdíčka.
a mě také?

07.07.2008 18:19:00 | Oťas

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí