Pieta

Pieta

Anotace: ...

Luční kvítí za pasem
s vůní malin
a včelou na rtech

Takové ty letní dívky
co v cukrárně
platí usměvem
za černobílý svět vanilky
nenosí krátké sukně
a ví jak voní Slunce
/ po kouři

A

Pak v dlaních jim zůstanou
studené ostatky
sebe samotných

To my jsme tou drogou
derivát
mít rád a milovat

Za napuštěným papírkem
proklínají Jídášův soucit
a bez hl/d uché objetí
kočičích očí dvojí barvy

Kdyby si jen jednou nemyslel pouze na sebe.
Autor jitro, 06.07.2008
Přečteno 258x
Tipy 4
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, mauvais-ange, její alter ego
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nj, tolik mramoru nemáme :)
je potěšení tě číst

12.07.2008 21:58:00 | drsnosrstej kokršpaněl

Dost zajímavý...

06.07.2008 22:29:00 | mauvais-ange

girls od summer...

06.07.2008 20:58:00 | její alter ego

*of

06.07.2008 20:58:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí