Letní Bouřka

Letní Bouřka

Anotace: (6.7.2008)

Na mé rozpálené tělo
dopadají chladivé perličky příjemného deště,
nevím, co to do mě vjelo,
ale chci být sama, alespoň chvilku ještě.

Zítra se vrátíš,
já celých 10 dní bez Tebe trpím,
však až mě spatříš,
uvidíš proč: stýská se mi, pracuji a nespím.

...

Vítr zas sílí,
napněme plachty a vyplujme v dál,
kdekdo se zmýlí,
plujem tam, kam náš vítr nás vál.

Dovane nás do zdárného konce,
nebo nás zastihne silná Bouře
a My skončíme tam v Hlubinách,
na dně Oceánu Temnoty, každý sám?

Doufám, že dorazíme ke správnému cíli
SPOLEČNĚ
a že vše dopadne,
jak by dopadnout mělo...

?HAPPY END?

doufám, že ano.

Miluju Tě...
Autor B.a.r.b.a.r, 06.07.2008
Přečteno 233x
Tipy 10
Poslední tipující: Anita Buchtová, LisSe, embryo v hlave, Bíša, mauvais-ange, mamina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je vtipné, že jedna moje básnička se jmenuje stejně a přitom je úplně jiná... :-D Moc hezké!

05.10.2008 02:21:00 | Anita Buchtová

Krásné verše, při čtení mi tady bouří...

06.07.2008 23:11:00 | Bíša

držím ti palce

06.07.2008 19:52:00 | mamina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí