Muška v síti

Muška v síti

Anotace: Pokusila jsem se o básníčku, ani nevím jak jsem na to přišla. Prostě jsem začala přemýšlet nad sítí a předemnou létala muška.. Mno a bylo to.. Zase další amaterské kecy tak se aspoň zasmějete..

Když pavouk síť zaplétal,
muška se mu tam připletla.
Když mladý pár posedával,
zápletka se mezi ně vešla.

Vítr sfoukne listí,
v šípu letí laska.
Za horami se to bouří,
příjde nejspíš zkáza.

Na slepo se dívám,
do sítě vlétám.
Nejspíš jsem ta muška,
která trpí denně muka.

Chce nastavit křídla a dolétnout,
ale nemůže přeci,
pan velký se stačil ohlédnout.
a slzy v očích svítí.

Nemůže nic dělat,
nežli posedávat.
Hostina čeká,
hlad přibívá.

Člověk nad láskou pohrdá,
muška umírá.
Nepoznala svět,
protože pan velký ji sněd.
Autor JiTuŠaK, 07.07.2008
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: Psychopatická lentilka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

áááá boží...prostě super...

08.07.2008 20:31:00 | Psychopatická lentilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí