- PONDĚLÍ 8.července 2008 -

- PONDĚLÍ 8.července 2008 -

Anotace: - Kalendář -

Sbírka: Kalendář, Zvláštní souvislosti

°°

prsty deště
ve strunách podvečera
v moll ladí flamenco
jen tak tiše si pro sebe říkám:
- zavolej milá -
- prosím . . .
. . . zavolej mi - . . .

postojím u okna
pro Tebe hledám
těch pár chvil
kdy mohu nebýt sám
slyšíš . . . ? . . .
hraje nám Segovia
objetí
polibek
pár kroků tam
a pár zase zpět

- Milá,
- Smím prosit Tě o tanec ? -
Tak jako tenkrát
byl to Madrid . . .
anebo Sevilla ?. . .
. . . už ani nevím
památkou na tanec
zůstává Jeník
Stojí vedle mne
a dloubá mě do žebra
- tatínku bude duha . . .
. . . pojďme se podívat ven . . .

°°
Autor rolon, 08.07.2008
Přečteno 337x
Tipy 20
Poslední tipující: Hančí, Noc17, Marťafon, Romana Šamanka Ladyloba, spare, Lota, okapovaroura, vapiti, Myrja, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ti nevím co mám napsat...písmenka se mi poztrácela...

19.07.2008 08:35:00 | Hančí

Návrat do reality...zase jinak krásné.
Koukejte, honem, než duha zhasne:-)

09.07.2008 06:19:00 | spare

...Tvoje bolestné zrání v krásu se mění...

08.07.2008 22:37:00 | Lota

... žádných slov netřeba ...

08.07.2008 20:06:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí