Něco za něco

Něco za něco

Anotace: když bojujete sami se sebou nad svou závislotí, ze které se nemůžete dostat, protože je silnější než zdravý rozum

Nevědět, co chce,
neudělat nic pro to, co je vaším snem
a možná je na to poslední chvíle
i důvod na který čekáte.
Ale radši necháte porazit vůli,
než abyste se za něčím hnal..
Za něčím po čem opravdu toužíte..
To za to přeci stojí ne…
Jenže, co když nedokážete pro to nic udělat?
Jen si stěžovat
a zabývat se sebelítostí..
Ale nezbývá než se smířit,
nebo se vydat lepší cestou,
ale na tu možná nemáte...

A dnes je opět pozdě...začít znovu
a co když zítra taky?
To by bylo hodně špatné neumět věci změnit…
Ví jak udělat lepší zítřky proto,
aby budoucnost mohla být lepší než je-
prý na to nikdy není pozdě
má na to, nebo ne?

Tvářit se, že je vše v pořádku..?
Zvykni si na málo a budeš mít hodně....
Jdi za tím nebo se zabij radši hned!
Autor Dedillope, 09.07.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Winnacott, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Než jako básenka mi to spíše přinde jakoby nějaká úvaha, je to myšlenkové a má to cosi do sebe.

09.07.2008 16:37:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí