CESTA

CESTA

Jdeš cestou necestou,
kdosi postavil tě na startovní čáru.
A běž...
Však život máš jen jeden,
tak jej střež.
Podívá se dítě k dospělému a čte z tváře.
Cesta daleká jest,
plná překvapení a hvězd,
každá je sebou sama a tajemství má.
Hvězdička na nebi zářivá.
Když malý človíček chce ruce k nebi vztáhnout,
Ví nakonec, že nedosáhne.
Chvíli čeká, že třeba některá z nich spadne...
Však čím víc chcem - nepadají žádné.
Autor Loved by everyone, 09.07.2008
Přečteno 277x
Tipy 11
Poslední tipující: jedam, Tomáš Marný, jiljovský, PatriceB, Emily Winnacott, Paul Jindra, snítek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem unešen...

29.11.2008 12:57:00 | Tomáš Marný

Trés joli, trés bon, trés doux. Merci beaucoup. pa

04.08.2008 21:59:00 | PatriceB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí