Pozorování

Pozorování

Anotace: Děvčátko

Sleduji holčičku jenom tak ve tričku,
hlavinku snaží se obalit sukní,
kdepak ty malinká, lepší je maminka
ale ta nevidí, že dívám se na ni.

Podívej maminko, sleduj své miminko
učiň to co dcera teď dělá,
ty můžeš maličko, ukázat tělíčko
taková figura by ti slušela.

Nač já jsem nadále i plátce daní,
Nemohu snad i já kouknout se na ni?
Na pěknou maminku, která je fešná
snad není už pro mě tak nebezpečná.

Nebo je...?
Autor Šťoura, 11.07.2008
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, sioned, Churry
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak maminu bys chtěl okukovat, plátče daní. Takových by bylo mraky.

11.07.2008 11:41:00 | Psavec

Ona ne, ty jí!"o)

11.07.2008 07:38:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí