100 roků

100 roků

Anotace: Něco o šachtě.

Sto roků v šachtě žil
jsem z toho celý ztuhlí
škoda že jste neviděli
co skutečně jste mohli.

Ano! Já neviděl jsem moc.
Je tam tma - ta stálá noc
stěny černý i vše kolem
vale dal jsem dolům.

Sbohem!
Autor Šťoura, 12.07.2008
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí