Cinkající...

Cinkající...

Anotace: zas jedna zastávka na cestě...cink!

Králem je tam Don
je to zavalitý Zvon…

Žijí tam zvonky s cigrlátky
hrají si s malými trianglátky
Cinkají melodie mezi místní plátky
uctívají stokrát obehrané svátky…

Když mě viděli
zavolali cimbály
to jsme se poměli
jedli jsme a bumbali…

Večer rozsvítili neonové panely
k tomu vyhrávaly činely...
Pro radost dali mi xylofon
kterej má barevnej tón…

A já ten tón posílám všem
kteří maj zrovna šedej den….
ten tón šedou
změní v duhu
tančíme spolu
v barevném kruhu...
Autor enigman, 14.07.2008
Přečteno 377x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Bíša, Beepat, okapovaroura, labuť, monterka, Romana Šamanka Ladyloba, SZN
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi rozcinkal a rozehrál tyhle okamžiky :o))) Děkuju

14.07.2008 22:41:00 | Beepat

... Slyším ten tón... a den září... je jako slunce... na zápraží...

14.07.2008 13:08:00 | labuť

v barevném kruhu....v duze stuha obepíná stuhu:-)

14.07.2008 12:32:00 | monterka

Lepší barevný, než-li šedý kruh
lepší tančit, než-li bloudit
lepší, když má druha druh
než-li zbytečně loudit

14.07.2008 08:39:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí