Prej smrdim

Prej smrdim

Anotace: Někdy si po čase začneme myslet,že by nám bez toho druhého bylo líp...ale pak odejde a my?...Změníme názor.

Už minul jsem pár ulic...
jen lampy na cestu mi svítí.
Natáhnu kouř do plic
prej smrdim...no co,jen ať se mě štítí.

Zastavím se na panáka
a nechám si rovnou nalít rum
prej smrdim...no co,ať si kdáká
jen ať to slyší celej dům.

Ještě kdysi...jsme se tu spolu smáli
nad skleničkou vína probírali hlouposti
pomalu se krůček po krůčku poznávali,
naše nitro...boly...štěstí...starosti

A teď?Čekáš na mě doma?Jsem sám.
A ty čekáš marně,už mě neuvidíš.
Nebudeš ani plakat jak tě znám.
A prej stejně smrdim-už to neucítíš.

Vezmu si kabát a když vyjdu z haly
uvědomím si,že nemám kam jít

obcházím kaluž krve - zase se tu rvali...

Jsem doma...ale...jenom prázdný byt???

Kde jsi?:(
Autor mosquito, 15.07.2008
Přečteno 375x
Tipy 6
Poslední tipující: Azazen, okapovaroura, Nyja, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověku vždy dojde, že ztratil něco co ještě chtěl mít, ale dojde mu to pozdě. Moc hezké.
Azazen

16.07.2008 08:42:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí