Zamysli se...nad sebou

Zamysli se...nad sebou

Anotace: pro jednoho kluka.....kterej neví co chce

Zamysli se...nad sebou

Nechápu, proč máš vždycky holku od nás,
myslíš, že je to nějakej odvaz?

Jestli si to myslíš Ty, já teda ne.
Připadá mi to dost prohnané.
Žádná holka pro tebe není vhodná,
každá druhá je totiž běhna.

Ty, co Tě začnou milovat, odkopneš.
Máš vůbec nějakej cit?
Ránu by Ti měl někdo dát.
Možná, že pak bys uměl lásku respektovat.

Žiješ ve světě plném lidí,
dobráků, ale i sviní.

Tak koukej odejít, na cestu se dej.
Pa pa, tak se měj!!!
Autor Isabela - Easynka, 17.07.2008
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl, Lady Carmila
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pošli ho do p*****:-) ne že by nevěděl co chce...je to jen obyčejný nevyzrálý parchant..nesotjí ti ani za pohled.

17.07.2008 13:31:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí