Na planetě Pokrývek...

Na planetě Pokrývek...

Anotace: Ta země se v dáli ukrývá tajemství nepokrytě zakrývá…

Co v hlavách se schovává
zrak nevidí
přesto tam príma je
nkdo nezávidí….
Všude je cítit harmonické soužití
vskutku pravdivý slogan:
,,Nebuďme složití,,
Láska vždy vyvěrá zevnitř vně
laskavě přijali i mě…

Sotva jsem přistál
hned mi nasadili Baret
a pak mi ukázali Buřinkový balet….
Po kulturním vystoupení
šli jsme si zaplavat
k řece pod jez
plavky tam nenosí
jen na hlavě Fez…
Po koupeli vzali jsme si Slamáky
a skákali jsme s dětmi panáky
jiní si hráli na schovku
kdo pykal,ten měl Rádiovku….
ze sportů okusil jsem ještě skok přes klandr
bylo to obtížná,zvláště když máte Cylindr…

V poledne zasedli jsme ke stolku
s jídlem mi podali ledabyle Kšiltovku
připíjeli jsme si vínem z kalichů
to jsem měl zas hlavu v kulichu…

po obědě jsme si zatančili žhavé bolero
a před slunkem mne ochránilo sombrero...
Večer se na obloze rozzářila Večernice
trochu se ochladilo
tak navlíkli jsme Beranice…

A na co se tam vlastně těší nejvíce?
Až si před spaním sundají Čepice...
inu to nejlepší nakonec
Milý s Milou se spolu schovat
pod Čepec…..

Svítá a chlad vkrádá se do mého bivaku
na tváři mě polechtal pavouk
chtě nechtě odhrnul jsem čabraku
vzhůru zas na cesty...oblékám Klobouk….
Autor enigman, 18.07.2008
Přečteno 266x
Tipy 12
Poslední tipující: pejrak, monterka, Psavec, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, okapovaroura, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pozor, Pane, s kloboukem....ať jej vítr nesfoukne:-)

05.08.2008 00:10:00 | monterka

šáteček a závoj bílý,
tobě ještě k tomu chybí :)

18.07.2008 18:00:00 | okapovaroura

... je to znát.. máš pod čepicí.. :o))

18.07.2008 17:59:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí