Studený smích

Studený smích

Anotace: chachacha

Někdo mě oběsil
Někdo mi stáhnul kůži
Dluh si vyřídil
Urval květ růži

A slova chytrá kde jsou?
Budu se smát,
až mou rakev ponesou.
Někdo mě neměl rád.

Nebo jsem se zabila sama?
Koho jsem zradila
a kdo mě zklamal?
A co bych dělala,
kdybych to přežila?

Jen ať se do toho nezapletu
Myšlenky mě už drtí.
Zamávám Životu
a pošlu pozdrav Smrti.
Autor Elena Suchomel, 18.07.2008
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: igniss, Psavec, Bíša, enigman, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hezké dílko..

02.08.2008 08:07:00 | igniss

Nač spěchat.

18.07.2008 22:09:00 | Psavec

Přejdi na veselejší myšlenky...

18.07.2008 21:29:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí