Návrat

Návrat

Anotace: Tak jelikož sem byl s milým človíčkem na výletě a jel sem s ním lanovkou a on pořád chtěl nějakou básniičku tak sem za tu cestu nahoru napisal takovou malou věcičku. Bylo mi s ním dobře a nikam se mi nechtělo.Proto "Návrat"

Človíček bez křídel,
a přece ve vzduchu;
studnice bez zřídel,
bublají bez vzruchu,
písničku sehranou,
s hlasitým mlčením

Na štíru s věděním,
staletých stromů;
bojím se zahřmění,
návratu domů

Návratu na místa,
co svážou mi duši;
je stále nejistá,
jen rozlet jí sluší

Ulétnout zatmění,
na křídlech svobody;
či čelit stavění,
vzájemné dohody?
Autor Totenkopf, 14.08.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí