Palác Tvých Snů... 21.7. 2008

Palác Tvých Snů... 21.7. 2008

Anotace: Co k ní říct? Opět oslovuje Všechny a zároveň Nikoho, je trochu podivná, trochu o vás i o mně... Docela se rýmuje... Průměrně- ani volná ani zrovna nějak sešněrovaná rytmikou a rýmem... Nechte si chutnat!O:)

Necítím
Škody,
Co nade mě
Padají...

Vylezu z vody
Harpyje,
Co mě vysají
Mě neohrozí!

Vyhodím je
Ze své mysli
Ze svého okolí
Tedy též...

Necítím hněv,
pouze příslib
že bude klid,
Jemný déšť...

Stéká mi po vlasech
Jak po plátcích růže
Chytám ho do žlabů
Lesklá je má kůže
Voní jak skořápky žaludů...
Zmoklých...

Praskají paty
Pod náporem stresu...
Zpít se doněmoty
Uniknout presu

Parních válců
Na Tvou hruď...
Slyšet padání kamenů
Ze skal
Nad Tvůj Strach...

Modlit se
Za žár Dalších dnů
Nebát se,
Vytrvat...

Ještě to potrvá
Než objevíš palác
Svých Snů...

Jestě se načekáš
Než zjistíš,
že největší radost
je z „Všedních Dnů“

-zítra už žádné nemusí být...
Zkus mi uvěřit...
Autor Helena Buchtová, 21.07.2008
Přečteno 264x
Tipy 13
Poslední tipující: Koskenkorva, PIPSQUEAK, B.a.r.b.a.r, Oťas, Psavec, Bíša, veronicah, NikitaNikaT., Petbab
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle by byla velmi dobrá písnička.

24.07.2008 14:07:00 | Kaplis

Zkusím.

21.07.2008 15:27:00 | Psavec

hmmm, asi se se v tom nenasla, bohuzel

21.07.2008 12:15:00 | saddova

Konec to velmi pěkně a modře, myšlenkově uzavřel. ST! Povedené dílko.

21.07.2008 09:47:00 | NikitaNikaT.

věřím

21.07.2008 08:20:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí