Bledé krásce

Bledé krásce

Anotace: eternity

Pod sivou oblačností
našla jsem
věčnost
V minulém století brodím se
slanými slzami
Do sterilního větru vyju naléhavě
snad podmaním si Lunu
Bledá krásko
Tys mým úrodným ostrovem
rozvoníš oleandry
roztančíš hlubinu
rozdmýcháš žhavý vichr
a tisíce dní mě laskavě kolébáš
v náruči nejsladší touhy...
Autor Rolnička, 21.07.2008
Přečteno 302x
Tipy 11
Poslední tipující: BArBArKO, Bíša, igniss, Vlk v rouše, mourovatákočka, NikitaNikaT., WhiteSkull, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chce to Sluníčko

03.01.2009 14:41:00 | BArBArKO

Konec je moc pěknej.

21.07.2008 16:40:00 | NikitaNikaT.

nekrtere pasaze mi tam moc nesedi...ale jinak se mi myslenka libi...

21.07.2008 11:56:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí