Elán v roju 3 000

Elán v roju 3 000

Anotace: Do roku 3 000 nedáme Vám spaž

Dlhý rad sa za roh vinie
úspech teší aj keď sa raz minie
roky letia a čas plynie
už nemáme sedemnásť
Orosený zrak ošúchaný frak
rock však vieme stále dobre hrať
slávik je náš vták je to už raz tak
Tak čo mládež ideme už spať?

Raz si dole raz si hore
úspech je jak rozbúrené more
my však máme vo zvyku
hrať len dobtú muziku
Niet vám pomoci hráme do noci
aj keď nemáme už sedemnásť
Máme nový šat rock vám chceme hrať
Alebo už chcete odísť spať?

Spievam z hlavy a bez nôt
čo vám asi príde vhod
Rock and roll som pre vás zložil
dostanem ho až k vám do žíl
aby tento mladý plod
rozkvitol a všetkých prežil

Dnes je zase plná hala
akoby vás jedna mater mala
a čas beží vôkol nás
už nemáme sedemnásť
Rock však vieme stále dobre hrať
ten rockový hlas máme stále v nás
Do roku 3 000 nedáme vám spať
V roku 3 000 stretneme sa zas
Autor Luboško, 21.07.2008
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Iva Borecká, okapovaroura, Lorraine, Psavec, jita.1965, NikitaNikaT., WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je opravdový rocket! :o) ST!

21.07.2008 17:44:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí