Ránům na dosah

Ránům na dosah

Anotace: :(

seš holka z pohádky
a já jen kulisák

nehraješ na řádky
žiješ pro obsah

seš štestí za poklad
a já jen jeden z klíčů

dálkám na dosah
skrz stěny mužských chtíčů

seš přikrývkou srdcí
a já jen nájemník

hřeješ jen v noci
ráno další jméno na pomník
Autor Joose, 21.07.2008
Přečteno 279x
Tipy 5
Poslední tipující: už ne pernikova princezna, Bíša, Emily Winnacott, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí