Ženou být

Ženou být

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°°

Být ženou . . .

Jako oblaka
i jako blankyt
. . . zůstávej
A chceš-li
třeba si i tiše poplakej
. . .
I tmavý samet noci
. . . oblékni
Zkus vyjít si mezi hvězdami
. . . na pár chvil . . .
než přijde sen

Buď svá
jako je třeba strom
. . . anebo květina
Zůstaň třeba i vánkem
jen tak proběhni se svahem za humny
anebo pobuď tichem
když s dětmi usnou andělé
. . . rozprostři perutě své
jak labuť nad hnízdem
když hrozí nepohody . . .

Být ženou
ach vím to vím
je to úděl Boží
a jeho vůle . . .
ach vím to vím
jak obtížně se hledá síla
aby beze zbytku došla naplnění

Ženou být . . .
. . . je úděl Boží . . .

°°
Autor rolon, 22.07.2008
Přečteno 326x
Tipy 21
Poslední tipující: Vlk v rouše, okapovaroura, Lota, Noc17, Myrja, Teop, Jiparo, Dota Slunská, Romana Šamanka Ladyloba, igniss, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...kdyby mnozí muži věděli, že právě taková slova z nich dělají opravdové muže...

22.07.2008 11:03:00 | Lota

..krásně se to čte-..

22.07.2008 07:12:00 | igniss

...než přijde sen...

Všechny...děkujem:-)

22.07.2008 06:18:00 | spare

:-)

22.07.2008 06:06:00 | Štěpina G

krásné sdělení...

22.07.2008 02:21:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí