..žebrácký song..

..žebrácký song..

Anotace: ..na podobné téma..jsem toho plna..:o((

Sbírka: ..mimochodem..

Na žebráky si hrát..i to má jistý klad
i to má jistý styl..jenž předurčuje cíl!!
Hlavně si nepustit – ani chlup od huby
odhodit jemnocit – klady skrýt v palubí.
Řev, hádky, otřesy..na úkor dítěte
rozhrňte závěsy – přichází repete..

Na žebráky si hrát – je cesta do tenat
ač má to jistý styl – však k pláči narozdíl
od víry „lásku“ ctít – jóó..je to naruby
na děti útočit..s úsměvem před zuby
prosti vší noblesy – ve válce stoleté
rvěte své pačesy – pýcha Vám rozkvete..

* * *

Holt je to jistá daň – svou páteř odhodit
když vlk si vezme saň – pak těžko rovně jít
Holt je to jistá daň – v sobeckém kultu žít
prázdná je ztuhlá dlaň – tutam je vnitřní klid..
Autor šuměnka, 22.07.2008
Přečteno 322x
Tipy 10
Poslední tipující: Levandule, Veru, Bíša, Hannazka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám...

30.07.2008 10:05:00 | Levandule

je to jak...predsoudove obdobi u nas doma...:-(

24.07.2008 08:02:00 | Veru

Je to strašný! Ten pocit z toho... Smutek, prázdnota, beznaděj. Velmi sugestivní báseň a moc pěkné obraty!

22.07.2008 14:50:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí