Ticho je v mé komůrce

Ticho je v mé komůrce

Krásná jsem.
Krásu nosím v sobě.
Říkají to o mně.
Nevidím se tak.
Oči před sebou zavírám.

Nevím, které šaty mně sluší,
dala jsem si klapky na život
a na západ zamkla duši.

Ticho je v mé komůrce,
nechce se mně vyjít ven.
Vím, že lékem slunce je,
ne pochmurný den.

Podívám se sama sobě
pomalinku do očí.
Světýlka, co ve mně září,
jsou drahokamy na duši...
Autor devcatko z jetele, 23.07.2008
Přečteno 245x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, čertíček, el viento, danav, Psavec, Iva Borecká, just me
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jé, jednou bych se chtěla setkat s tvým pohledem :)

02.08.2008 08:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Odemkni duši a sundej klapky,vyjdi ze své komůrky.Čekáme na tebe!

27.07.2008 07:52:00 | čertíček

Tak tahle se mi líbí moc...* Děkuju.

23.07.2008 22:08:00 | Iva Borecká

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí