A tak tu ležím

A tak tu ležím

Anotace: ,,,

A tak tu ležím, odpouštím ze zvyku svým očím děravým a tělo ve vzlyku.

A tak tu ležím a nic moc nechápu a světu nesahám snad ani po patu.

A tak tu ležím, provaz na kotníku a pak slyším jak někdo bere za kliku.

A tak tu ležím v pod rukou tyrana, né on mě nehýčká, zasype ránama.

A tak tu ležím a tělo není mý a s nožem v kůži už ani pohledný.

A tak tu ležím a rty z popela mi praskaj čím dál víc jak svorka umělá.

A tak tu ležím, nikdo mě nehledá, jen jeho vzdechy, chci vědět co sem provedla.

A tak tu ležím jak loutka nechtěná, co je jí zima a třesou se jí ramena.

A tak tu ležím, bolest už nevnímám a Bůh mě neslyší, vlastní krev polykám.

A tak tu ležím uprostřed nesnází a můj mučitel s úsměvem
odchází.

A tak tu ležím, sobě si přísahám, tělo se zhnusilo, tak na něj nesahám.

A tak tu ležím a tak tu umírám, krysy mě požíraj, navzdory modlitbám.

A tak tu ležím zbavena života a váš nezájem je moje nicota.
Autor jitro, 23.07.2008
Přečteno 229x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to velmi krasny,take mi to pripomelo co bylo

15.08.2008 09:49:00 | strašidýlko-střapatý

krásný...nevim co dodat...moc se mi to líbí

24.07.2008 20:53:00 | Defluent.Tears

Pláču..tohle mi připomělo staré rány

23.07.2008 20:22:00 | Pája Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí