Blaho v temnotě lebek

Blaho v temnotě lebek

Anotace: ...lidé se nejvíc bojí úplně přirozených věcí, zatímco si libují v těch nepřirozených...ve tmě prázdmé lebky se skrývá odlidštěný klid...

Po dálnicích vyšlapaných v prachu
muší nožky kreslí vzorce krachů.
Tajná šifra odhaluje stíny
stíny úsměvů, doteků a viny.

Tu zapíjejí vybranými víny,
ti, co nechtěj znát svý syny,
co nechtěj znát svý chyby,
co navečer se nepolíbí.

Chaos vzorce vzbuzuje tvé přání,
osedlat jistotu a povozit se na ní.
Číst z vlčích máků barvu rosy,
co jen tak padá, nepoprosí...

O požehnání rtů, co nemaj sílu,
z téhle scény války - odejít v míru
o ševelení hlasu nakřáplého zimou,
o zrození, ted, jak tak hynou

Představy blaha v temnotě lebek.
Autor Sh' Abůn, 26.07.2008
Přečteno 233x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Borecká, Muriel, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí