Chtíč

Chtíč

Anotace: Automatický text

Chtíč

Pojď ke mně
- chvěji se,
přilož na mé studené tělo své žhavé ruce.

Miluji tvé doteky
- touhy lásky
- žhavé polibky.

Líbej mě něžně
a nech mne dojít kraj vášně.

Miluji tě k šílenství
- toužíš po mně,
já to vím.

Hledím ti do očí
- uhýbáš
- couváš
- myslíš si,
že mi unikáš.

Najdu si tě všude,
stále spolu budeme
- chci cítit tvé ruce
- chci milovat divoce tvé skráně.
Cítím tě,
každý kousek mého těla, ví,
že to tvé chce také mé.

Tak nevzdávej to!,
- prosím tě,
jsi moje naděj
i můj žalobce.

Chci být tvá žena
- chci být láskou roztoužena.

Mé tělo chladne
- pomoz mi!

Volám tě,
volám tě do dálky.
Přijď ke mně,
- jsi jediný lék,
který znám,
pojď a nech se ...

... být milován ...
Autor LOMI, 28.07.2008
Přečteno 305x
Tipy 9
Poslední tipující: Metcheque, okapovaroura, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, WhiteSkull, jedam
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sestřičko moje, úúžasné

19.07.2009 23:02:00 | meda000008

Skvele, Luci, to je vyborne. Adresatovi basne to urcite posli, to ho dostane.

29.07.2008 20:40:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí