Popsanej

Popsanej

Anotace: o jednom člověku...dost zvláštním

Popsanej

Narodil se v době temna
Dělat nikdy nemusel
Ze školy ho vyhodili
Proto o nic nepřišel

Za příživu v kriminálu
pobyl si pár měsíců
brzy se to stalo zvykem
stal se králem hospiců.

První kérku udělal si
druhým rokem za katrem.
Pak to přišlo,místo na něm
bílé aby hledal sem.

Jó Popsanej
Von je pomalovanej
Stovkou obrázků
Svý tělo znesvětil…

Jó Popsanej
Von je pokérovanej
Krví a vínem krabicovým
Život zpečetil…

Obrázky má vcelku vkusné
Různé kříže,znamení
Svoje lásky znamenal si
Jehlami a koudelí.

Potom zkoušel různé triky
Babu sobě pořídil.
Ona jemu dala děti
Tak vesele si žil

Po pár letech ženě došlo
Že to nikam nevede
Najednou ho opustila
Že s nim žít už nebude.

Následuje sebevražda
Fingovaná to se ví
V Kosmonosích dobře žije
Dělat zase nemusí
Autor v.hercik, 29.07.2008
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, sioned, WAYWARD, carodejka, igniss, Noc17, Štěpina G, Romana Šamanka Ladyloba, Myrja
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to docela dost tristní, ale také znám podobnou osobu...

30.10.2008 21:06:00 | Klarish

...příjemně veršováno

18.08.2008 19:31:00 | WAYWARD

Smutny pribeh jednoho lidskeho osudu... libiii.

16.08.2008 18:37:00 | carodejka

vlastně smutný...

29.07.2008 18:23:00 | Myrja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí