Blesk z čistého nebe..

Blesk z čistého nebe..

Proč blesk,
jenž vyletěl z čistého nebe,
vyhlédl si za cíl zrovna Tebe,

***

proč proletěl bez varování Ti tělem
a nadělal v Tobě spoušť,
Ty najednou proměnil si se v poušť,

***

skácel jsi se k zemi,
s myšlenkou,
která už není,

***

bez dechu a bez tepu - bezvládně,
přátelé dýchali za Tebe,
ve chvíli,

***

kdy jsi pomalu odcházel do nebe,
tak bojuj, pro ně, pro nás a hlavně sám pro sebe,
nemáš ani představu jaký by byl život
pro několikero lidí - bez Tebe! (prázdnější)

***

/Až se uzdravíš, tak Ti to povím/
Autor padající do neznáma, 29.07.2008
Přečteno 302x
Tipy 7
Poslední tipující: zlomený a nanicovatý -__-, maliska, jedam, Lenullinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná a zároveň smutná, Maky držím palce

29.07.2008 16:16:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí