Odešel si..

Odešel si..

Anotace: ...píseň..

Odešel si mi
a neřekl: ,,Sbohem lááásko!"
Odešel si sám
a já tu sama mám zůstat dál
Na mysli mi zůstavá jen jedna věc
ta prokletá bolesti řeč

R: Kdo mi tě vzal
..a proč..
a kdo mi tě vrátí zpátky

vždyť tohle nemělo se stát
..vždyt my se měli brát..
ty ležíš tu oči prázdný
..já sedim nad tebou..
ptám se tě zda chceš se mnou být
ty jen mlčiš tvoje oči říkají:
:,,Běž dál..život máš před sebou!"

Odešel si mi
a nechal mi svůj plášť
Odešel si mi
..nezlob se, že pocituji zášť
Odešel si sám
a já tu sama mám zůstat dál
na mysli mi zůstává jen jedna věc
ta prokletá bolesti řeč

R:R: Kdo mi tě vzal
..a proč..
a kdo mi tě vrátí zpátky

vždyť tohle nemělo se stát
..vždyt my se měli brát..
ty ležíš tu oči prázdný
..já sedim nad tebou..
ptám se tě zda chceš se mnou být
ty jen mlčiš tvoje oči říkají:
:,,Běž dál..život máš před sebou!"
Autor Barbie_Incident, 31.07.2008
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, Lunation
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí