Paráda

Paráda

Anotace: Báseň,která vznikla z dobré nálady:-)

Paráda

Co si pískáš,co se děje?
Končí časy beznaděje.
Svět je tvůj a klaní se ti,
Ženy,muži,jejich děti.

Sláva,je to paráda,
Nikdo se nehádá,
Štěstí nám rozdává.

Někdo tleská,šátkem mává,
Je to zázrak,hurá,sláva!
Všichni zpívaj, tančí, baví se,
A dělaj všechno to, co nesmí se.

Sláva,je to paráda,
Nikdo se nehádá,
Štěstí nám rozdává.

Co se děje, proč si pískáš,
Piješ, blázníš, k tomu výskáš,
Jsme jen tví, klaníme se ti,
Ženy, muži, jejich děti.
Autor d.i.z.z.y, 01.08.2008
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...líbí,je milá.

01.08.2008 16:36:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí