Pro jednu...

Pro jednu...

Anotace: ...taková složená ze tří původně samostatných částí...

Růžová princezno s kouzelným pohledem,
nevidíš stát tu smutného prince.
Nesedí na koni, srdce má pod ledem,
z nebe však snesl by Ti třeba Slunce.
...
Chtěl bych se jemně dotknout Tvých rtů
a proplést své prsty za Tvými zády.
Hladit Tě ve vlasech, cítit Tvou vůni
a do úst dávat Ti kousky marmelády.
...
Půjdeš se mnou k večeru počítat na nebi červánky?
Necháš si ode mě uplést z trávy prstýnek?
Budeš chtít ode mě před spaním vyprávět pohádky?
Budeš chtít pak na svých rtech ucítit můj polibek?

02/08/2008
Autor miroslaF, 02.08.2008
Přečteno 273x
Tipy 14
Poslední tipující: maliska, gaginas, Bíša, Holis, Psavec, Myrja, Verena, SZN, okapovaroura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Budu budu budu:)

12.08.2008 17:21:00 | gaginas

něžné

02.08.2008 23:42:00 | Myrja

hezoučká.... :-)))

02.08.2008 23:29:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí