You and my Imagination.

You and my Imagination.

Anotace: Pro ten jelepší Trip na světě =*=)

Znám tvoje vlasy
Znám tvoje oči

Ale nikdy jsem Tě neviděla

Znám dotyky tvých rikou po celém těle
Znám dotyky tvých úst v každou minutu

Ale nikdy jsem to nezažila

Znám tvá gesta
Znám tvé grimasy

Ale nikdy jsem se nestala jejich součástí

Znám Tě,
Ale Ty neznáš Mě

Trávím s Tebou každý den
A každou vteřinu

Ale nevím kdo jsi

Znám Tvojí minulost
Znám tvojí budoucnost

Ale nikdy žádná nebyla

Jsi se mnou
A Já jsem s tebou

Ale Ty nejsi
Ty neexistuješ
Ty nedýcháš
Ty nežiješ....

Jen v mých snech
Jen když jsi se mnou
Jen když ti to dovolím.
Autor Fried Green Tomatoes, 05.08.2008
Přečteno 278x
Tipy 10
Poslední tipující: Egretta, už ne pernikova princezna, Noc17, její alter ego, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

znám to, asi ne tak jako ty, ale znám ji moc dobře...

18.08.2008 19:19:00 | Fuori dal mondo

Fíha...je to zvláštní...teď myslím krásně zvláštní. Moc se mi líbí ;)

05.08.2008 22:06:00 | Egretta

co k tomu napsat? Nic, jen se nadechnout, vydechnout... Pak celé dokola a nakonec zavřít ústa, aby sliny nekapaly

05.08.2008 13:42:00 | její alter ego

představa může být v myšlenkách.. síla myšlenek je tvořivá.. pak

05.08.2008 12:49:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí