Bylo nebylo...

Bylo nebylo...

Anotace: ...a už nebude...

Za dvacku šest piv
benzín pod dvě kačky.
A na chraplavý kašel
od Sevaku žvýkačky.

V pytlíku mléko
do večera zkyslé.
Jeden lok stačil
na pohyby rychlé.

V televizi duchů stáda
černá, bílá nebo šedé zrní.
Čím nás Kavky překvapí
seděli jsme jak na trní.

Nežil kdo neměl
plastikové hračky.
Jemné prádlo trhaly
od Fulneku pračky.

Březovým šamponem hlava
mýdlem z jádra tělo myté.
Za zvuku zpěvu Gotta
z desky do vinylu ryté.

Pořadníky na auta
či dovolenou jen.
Pracujícího lidu vláda
národa většiny byl sen.

Pokrokem a vizemi živena
záře budoucnosti jasné.
Vždy v máji lid do ulic vyšel
a ukázal světu tváře šťastné …
Autor Modrý Adept, 07.08.2008
Přečteno 334x
Tipy 17
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Hančí, Holis, Lorraine, Egretta, Majdi
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se ti povedla. Bezvadná.

23.08.2008 07:37:00 | Hančí

...to jsem si krásně zavzpomínala...pobavil jsi...:-)))

08.08.2008 00:05:00 | Majdi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí